Menu na spotkania okolicznościowe
Zupa do wyboru
- rosół z makaronem
- flaki
- zupa gulaszowa
- żurek z białą kiełbasą
- zupa grzybowa z łazankami lub z kaszą
- krem pomidorowy z grzankami i mozarellą
- krem pieczarkowy z groszkiem
- krem brokułowy z łososiem i płatkami migdałowymi
- barszcz czerwony z pasztecikami
Dania główne do wyboru
- kotlet schabowy
- kotlet schabowy zapiekany z serem i pieczarkami
- kotlety jeżyki
- gołąbki w sosie pomidorowym
- karkówka w ciemnym sosie
- karkówka w sosie słodkokwasnym
- polędwiczki w sosie grzybowym
- schab pieczony ze śliwką / morelą
- schab pieczony w sosie porzeczkowym z grilowanym ananasem
- żeberka pieczone w kapuście zasmażanej
- golonka po bawarsku
- zrazy wolowe zawijane
- filet panierowany w płatkach
- filet grilowany z ananasem
- noga z kurczaka pieczona
- de |volaille z masełkiem p/ serem /pieczarkami
- panga w sosie porowym
- tilapia panierowana z masełkiem czosnkowym
- miruna w sosie greckim
- nuggetsy wz sosem salsa
- indyk faszerowany w sosie serowym
Dodatki do wyboru
- ziemniaki z wody z koperkiem
- pure ziemniaczane
- ziemniaki opiekane
- kuleczki ziemniaczane
- frytki
- kluski śląskie
- kopytka
- kasza gryczana
- ryż
- buraczki zasmażane
- kapusta zasmażana
- marchewka gotowana
- fasolka szparagowa
- bukiet warzyw gotowanych
- brokuły z płatkami migdałowymi
Surówki do wyboru
- surówka z kapusty białej
- surówka z kapusty czerwonej
- surówka z marchewki
- surówka z buraka z jabłkiem
- surówka z pora
- surówka z kapusty pekińskiej
- surówka z kapusty kiszonej
- mizeria
Przystawki do wyboru
- półmisek wedlin
- półmisek mięs pieczystych
- schab w galarecie
- roladki z szynki w galarecie
- sałatka jarzynowa
- sałatka caprese (pomidory z mozarellą)
- sałatka grecka
- salatka z kurczakiem
- sałatka warstwowa z tuńczykiem
- sałatka warstwowa z szynką
- śledż w trzech smakach: ziołowym, pomidorowym i śmietanowym
- śledż w oleju lub smietanie
- jaja faszerowane
- ryba w galarecie
- ryba po grecku
- różyczki z łososia wędzonego
- filet z kurczaka grilowany na sałacie
- roladki z łososia
- półmisek serów
- tatar wołowy
- tatar z łososia
Napoje zimne do wyboru
- soki: pomarańczowy, jabłkowy, grejfrutowy, z czarnej porzeczki
- woda mineralna: gazowana i nie gazowana
- woda mineralna z miętą i cytryną
- cocacola, fanta, sprite
Napoje gorące
Deser do wyboru
- ciasta na paterach: sernik, jabłecznik, krówka, plesniak .jogurtowe
- szarlotka na ciepło z lodami
- lody płonące z bakaliami
- tiramisu serwowane w pucharkach
- owoce na paterach
- sałatka owocowa
Po dokonaniu wyboru dań sporządzamy kalkulację menu